Regels en wetten op dit forum

Berichten van huishoudelijke en website technische aard. Tips bij het gebruik van dit forum en de fotoalbums. Ook kun je hier suggesties kwijt over de indeling van dit forum.
Plaats reactie
ginoeaston2000
Site Admin
Site Admin
Berichten: 211
Lid geworden op: 20-05-2008 17:38

Regels en wetten op dit forum

Bericht door ginoeaston2000 » 21-05-2008 09:32

Beste forumbezoeker,

Om de gang van zaken in dit forumonderwerp gestructureerd te houden even de volgende basisregels:

*Geen grievende, discriminerende, godlasterende of pornografische getinte opmerkingen cq afbeeldingen. Evenmin Spam dan wel verwijzingen naar niet ter zake doende websites en het gebruik van de zgn MSN, SMS, Chat taalafkortingen, uitgezonderd de algemeen gebruikte en bekende afkortingen welke opgenomen zijn in een standaard nederlands woordenboek.

*Alleen topic gerelateerde teksten worden toegestaan, bij afwijking van dit wordt aan U/jij een PB toegestuurd, bij meerdere waarschuwingen kan dit resulteren in opname in de HOS (Hall of Shame) bij herhaling wordt dit omgezet in een tijdelijke dan wel permanente ban.

*Alle geplaatste berichten worden op vrijwillige basis geplaatst en worden niet verwijderd indien het verzoek daartoe wordt ingediend, tenzij deze berichten van grievende, beledigende of aangezien kunnen worden tot uitlokking.

*Gezien de aard van het forum en de hobby is kritiek geven op elkaars werk aan de orde van de dag. Er is niks mis mee. Maar ga elkaars werk niet afkraken en breng kritiek positief en opbouwend. We zijn op dit forum om van elkaar te leren, niet om elkaars werk af te kraken.
Accepteer deze opbouwende kritiek dan ook als zodanig. Sein bij twijfel over de oprechtheid van de gemaakte kritiek via pb een moderator in om een objectief oordeel hierover te krijgen, maar ga het niet openbaar aanvechten door middel van postings. Dit leidt tot verwijdering van de posting en kan bij herhaling leiden tot een waarschuwing dan wel een ban voor bepaalde tijd van het forum.

* Indien een buitenlandse gast een bericht plaatst, gelieve hier in de engelse taal op te reageren.

* Vermeld bij gebruik van foto's van derden altijd de bronvermelding en/of vraag de "eigenaar" van de foto om toestemming voor plaatsing.
Derhalve gebeurt het plaatsen van foto's van derden op eigen risico wanneer het copyright in gedrang komt zijn wij (On The Road VZW) niet aansprakelijk voor de gevolgen die voortvloeien door het oneigenlijk zonder toestemming plaatsen van foto's van derden.

* De gebruikersnaam is de naam die je kiest om te communiceren op onze website. Je gebruikersnaam is uniek. Denk er goed over na, het is niet mogelijk deze te wijzigen. Echter, indien er een goede reden is deze te wijzigen, stuur dan een bericht met motivatie naar de moderator. De moderator behoudt zich het recht de aanvraag zonder opgaaf van reden te weigeren. De moderator behoudt zich het recht voor bepaalde gebruikersnamen te weren dan wel te wijzigen.

* Het is niet toegestaan om meerdere accounts (zogenaamde schaduw accounts) aan te maken op het forum. Aan 1 account heb je voldoende om volledig van het forum te genieten. Mocht er iets niet kloppen aan jouw account, neem dan contact op met de moderator.

* Voor de rest mag er alles, in het kader van dit forum, geplaatst worden en bediscusieerd worden.

Het moderatorteam.